26
aug.

Proiect casă P + 1 RAIA. Estetica simplității, finisaje naturale, lumini și tonuri reci.

S-a dorit realizarea unei locuințe unifamiliale cu regim de inălțime P+1E, caracterizată de un design modern, minimalist.

Proiect casa P+1 RAIA birou de proiectare Advanced Structural Design 1

Detalii proiect

TIP PROIECT:  Casă Parter+ 1 Etaj 

PROIECTANT GENERAL: Advanced Structural Design

PERFECTĂ PENTRU pentru familiile cu 4 membri

SUPRAFATA TOTALA CONSTRUITA: 297 mp

TIP STRUCTURA SI TEHNOLOGIE DE EXECUTIE: Zidarie portanta şi planşee din beton armat monolit

Concept

Explorăm estetica simplității prin finisaje naturale, lumini, linii minimaliste și tonuri reci. Aspectul sobru al fațadei casei este echilibrat prin finisaje naturale, placări generoase de lemn și piatră.

Raia este un proiect de casă modernă, cu o volumetrie deosebită, spații dinamice, fluente și generoase.

Fațadele au linii drepte și jocuri de plin-gol si deschideri mari. Tot la nivelul fațadelor se regăsesc jocuri de suprafețe placate cu piatră ce completează volumul si designul modern in spiritul căruia este proiectată locuința.

Dormitoarele copiilor sunt dispuse în oglindă, fiind identice. Beneficiarii și-au dorit un dormitor matrimonial spațios, care împreună cu dressing-ul ocupă 42 mp. Am urmat cu fidelitate cerințele familiei de a avea o compoziție funcțională, cu linii minimaliste.

proiect casa P+1 RAIA birou de proiectare Advanced Structural Design 3

Sfatul proiectantului

Coordonarea și comunicarea constantă dintre proiectant și ceilalți specialiști implicați în proiect este esențială. Finisajele definesc rezultatul final, așadar necesită o atenție deosebită.