15
oct.

Proiect casă Parter + 1 Etaj

Proiect casa parter + 1 etaj: Un concept avangardist, ideal pentru un teren de mici dimensiuni. Prin ridicarea unui etaj pentru dormitoare ne-am dorit să păstrăm spațiul din jurul casei pentru amenajarea unei zone verzi de relaxare.

Detalii Proiect

TIP PROIECT :  Casa P + 1E

PROIECTANT GENERAL : Advanced Structural Design

IDEALĂ PENTRU o familie cu 4 membri

SUPRAFATA TOTALA CONSTRUITA: 287,12 mp

TIP STRUCTURA SI TEHNOLOGIE DE EXECUTIE : Zidarie portanta şi planşee din beton armat monolit

Proiect casa parter plus etaj firma de proiectare Advanced Structural Design

Casa este o construcție cu acoperiș tip terasă, spații interioare generoase, bine luminate natural prin suprafețele vitrate înalte.

Unul dintre obiectivele echipei noastre a fost  obținerea unei suprafațe utile mari pe o amprentă mai mică, cât și păstrarea unei zone de teren pentru amenajarea zonei de relaxare. Casa este suficient de spațioasă, oferind fiecărui membru intimitatea și confortul de care are nevoie.

Parterul este reprezentat printr-o zonă comună pentru familie, iar centrul acestuia este living-ul. Etajul a fost alocat dormitoarelor, zonei de relaxare și studio.

Proiect casa parter plus etaj vedere din spate terasa

Provocari proiect casa parter + 1 etaj

Provocarea în cazul acestui proiect a fost reprezentată de design-ul fațadei principale, orientată către nord. Am creat jocuri de volumetrii prin amplasarea balconului deasupra zonei de acces și am evidențiat zonele vitrate prin accente de culoare.

Proiect casa parter plus etaj vedere din spate

Descoperă proiectele rezidențiale Advanced Structural Design AICI.

Sfaturi și recomandări pentru acest tip de proiect

Recomandarea noastra este ca in cadrul acestor tipuri de case sa existe o coordonare buna intre arhitect si ceilalti specialisti.

Descoperă serviciile Advanced Structural Design AICI.