26
dec.

Proiect casă parter ISB

Proiect casă parter ISB: prin definiție o locuință spațioasă și confortabilă. Living-ul se continuă cu bucătăria și terasa acoperită, care se încadrează armonios in decor, fiind finisată cu materiale naturale, lemn și piatră. Dormitoarele sunt poziționate departe de zona de relaxare și dining, tocmai pentru a crea o atmosferă liniștită, potrivită pentru somn sau studiu.

Proiect casa parter 7

Descoperă toate proiectele rezidențiale Advanced Structural Design.

Detalii proiect casă parter ISB

TIP PROIECT :  casă parter

PROIECTANT GENERAL : Advanced Structural Design

IDEALĂ PENTRU: Familie cu 4-5 membrii

SUPRAFATA TOTALA CONSTRUITA: 270,04 mp

TIP STRUCTURA SI TEHNOLOGIE DE EXECUTIE : Zidărie portanta și planșee din beton armat monolit

Proiect casa parter ISB 5

Provocări proiect casă parter ISB

Separarea zonei de zi de cea de noapte prin configurarea planului casei in forma de L, astfel încât să rezulte două volume. Cel din față este compus din living cu dining, bucătărie și spațiile tehnice, iar cel din spate, mai retras, dedicat celor patru dormitoare.

S-a dorit amplasarea unei terase acoperite în proximitatea livingului cu vedere panoramică spre zona deluroasă din spatele terenului, astfel a rezultat o suprafață exterioară utilă destul de generoasă pe toată lungimea casei, cu vedere către N-E.

Proiect casa parter ISB 3

Detalii tehnice & Particularități:

Fațadele au linii drepte și jocuri de plin-gol, si deschideri mari de suprafețe vitrate.

Proiect casa parter ISB

Sfaturi & Recomandări pentru genul acesta de proiecte:

Proiectarea casei se face in limita cerințelor normative de proiectare, izolarea termica si fonica se va face in așa fel încât sa reducem la maxim cheltuielile de întreținere a obiectivului.