19
nov.

Proiect casă parter plus mansardă LEX

Proiect casa potrivit pentru o locuință permanentă, în zone urbane sau rurale. Arhitectura îmbină elemente moderne, suprafețe vitrate generoase, jocuri de fațade cu finisaj de lemn, accente din piatră și un acoperiș în șarpantă, detalii ce dau o notă tradițională construcției.

Proiect casa parter plus mansarda Lex - birou de proiectare ASD Pitesti 4

Detalii proiect

TIP PROIECT :  Locuință Parter + Mansardă

PROIECTANT GENERAL : Advanced Structural Design

IDEALĂ PENTRU: Familie cu 4 membri

TIP STRUCTURA SI TEHNOLOGIE DE EXECUTIE : Zidărie portantă şi planşee din beton armat monolit

Proiect casa parter plus mansarda Lex - birou de proiectare ASD Pitesti 3

S-a dorit realizarea unei locuințe moderne, cu influențe industriale. Stilul modern al construcției este definit de utilizarea non-culorilor alb, gri și negru alături de placările cu cărămidă aparentă, ce creează impresia unei divizări geometrice clare.

Descoperă toate proiectele Advanced Structural Design.

Proiect casa parter plus mansarda Lex - birou de proiectare ASD Pitesti 2

Folosirea placărilor cu cărămidă aparentă oferă o soluție arhitecturală creativă și o personalitate aparte clădirii, datorită texturilor diferite obținute prin combinarea materialelor. Aspectul industrial reinterpretat într-o manieră contemporană face ca acest proiect să fie unul interesant si atrăgător, care reușește să impresioneze mai ales prin designul exterior.

Proiect casa parter plus mansarda Lex - birou de proiectare ASD Pitesti 1

Pentru a construi un spațiu primitor, este important să se adopte o paletă neutră, cu mici pete de culoare, care să dea o notă personală locului. Lumina joacă un rol esențial în definirea conceptului și atmosferei de “acasă”.  În acest caz, amenajarea contemporană rezultată redă eleganța și căldura cerută de proprietari.

Ne-am dorit să creăm o imagine de ansamblu armonioasă din punct de vedere stilistic și cromatic, păstrând o linie comună de design interior – exterior, mai ales în ceea ce privește selecția de materiale și texturi.

Proiect casa parter plus mansarda LEX - birou de proiectare ASD Pitesti

SFATURI / RECOMANDARI PENTRU PROIECT CASA PARTER PLUS MANSARDĂ:

Recomandarea noastră este ca în cadrul acestor tipuri de case să existe o coordonare bună între arhitect și celelalte specialități.

Descoperă serviciile Advanced Structural Design.