Servicii

Proiecte industriale

Ne adresam societatilor comerciale in plina dezvoltare ce au nevoie de spatiu de lucru si depozitare. Ne implicam in faza de proiectare, executie si exploatare a cladirilor asigurand calitatea si controlul costurilor printr-o proiectare corecta.

Integram in proiectele noastre industriale solutii constructive sustenabile si eficiente din punct de vedere energetic, ce au impact favorabil asupra costurilor de exploatare si asupra mediului inconjurator.

Proiecte rezidentiale

Ne adresam dezvoltatorilor imobiliari și antreprenorilor în construcții care vor sa controleze costurile si cantitatile din executie printr-o proiectare atenta, analizata si bine detaliata. Le oferim acestora suportul nostru în alegerea solutiilor conforme cu planul lor de investitii.

Persoanelor care doresc să-și construiască casa ideala, le oferim o proiectare atenta și consultanta în alegerea solutiilor și materialelor, astfel încât sa obtinem cele mai bune rezultate cu un control exact al costurilor.

Design interior

Designul interior realizat în cadrul proiectelor noastre vine în intampinarea dorintelor si asteptarilor clientului, rezolvand prin soluții eficiente si practice, utilarea spațiului construit. Cu mare atentie pentru detalii, cautam materialele și mobilierul potrivit nevoilor clientului.

Proiecte diverse

Dovada faptului ca ne plac provocarile este aceasta sectiune de proiecte atipice, pentru care gasim intotdeauna cele mai bune solutii.