Servicii

Proiectare industriala

Ne adresam societatilor comerciale în plină dezvoltare ce au nevoie de spațiu de lucru si depozitare. Ne implicăm în faza de proiectare, execuție si exploatare a clădirilor asigurând calitatea si controlul costurilor printr-o proiectare corecta. Integram in proiectele noastre industriale solutii constructive sustenabile si eficiente din punct de vedere energetic, ce au impact favorabil asupra costurilor de exploatare si asupra mediului inconjurator.

Oferim clienților noștri servicii de proiectare construcții pentru hale industriale de producție sau depozitare, spații comerciale de mari dimensiuni sau platforme industriale. Echipa Advanced se implică în toate etapele proiectelor: de la consultanță, elaborarea conceptelor arhitecturale, modelare 3D și simulări video, studii de fezabilitate și soluții de eficientizare a costurilor și până la receptia finala a constructiei.

Proiectare rezidentiala

Ne adresam dezvoltatorilor imobiliari și antreprenorilor în construcții care vor sa controleze costurile si cantitatile din executie printr-o proiectare atenta, analizata si bine detaliata. Le oferim acestora suportul nostru în alegerea solutiilor conforme cu planul lor de investitii.

Persoanelor care doresc să-și construiască casa ideala, le oferim o proiectare atenta și consultanta în alegerea solutiilor și materialelor, astfel încât sa obtinem cele mai bune rezultate cu un control exact al costurilor.

Echipa Advanced Structured Design acorda o atentie deosebita detaliilor ce contribuie la fluiditatea liniilor de design, durabilitatea, performanta si eficienta energetica a locuintelor. Realizăm proiecte case parter și proiecte de case cu etaj, customizate conform preferintelor clientilor nostri.

Atât pentru proiectele de case moderne, cât și pentru planurile de case în stil clasic, ne asigurăm că tehnologia folosită în procesul de construcție ne oferă libertate totală de exprimare în definirea liniilor arhitecturale.

Design interior

Designul interior realizat în cadrul proiectelor noastre vine în intampinarea dorintelor si asteptarilor clientului, rezolvand prin soluții eficiente si practice, utilarea spațiului construit. Cu mare atentie pentru detalii, cautam materialele și mobilierul potrivit nevoilor clientului.

Designerul are capacitatea de a oglindi stilul și cerințele beneficiarilor în proiectele sale. Acesta trebuie să înțeleagă și să se conecteze direct la sursa de inspirație, pe care să o transcrie prin formă și culoare.

Inovația și tehnologia vor face întotdeauna casă bună cu designul. Mixul de funcționalitate și formă este esențial, alegerea materialelor și a produselor fiind întotdeauna efectuată din punctul de vedere al experienței de utilizare. Un design corect realizat va depăși granițele modei și nu va ține cont de tendințele vremii. Acesta trebuie să fie atemporal și să combine notele de originalitate cu elemente de funcționalitate.

O constantă a proiectelor de design interior este reprezentată de nota de unicitate – cea care reflectă valorile, motivația, stilul de viață și aspirațiile clienților noștri. Ne străduim de fiecare data să conturăm spații care să aibă imprimată dinamica și energia oamenilor care își vor petrece mare parte din timp în ansamblul lor.

Advanced Studio

Dovada faptului ca ne plac provocarile este aceasta sectiune de proiecte atipice, pentru care gasim intotdeauna cele mai bune solutii.

Specialistii nostri au competențele necesare pentru a livra rezultate optime, indiferent de cerințele particulare ale proiectelor dumneavoastră. Lucrările Advanced Structural Design reprezintă modalități prin care ne exprimăm și ne punem în practică pasiunea.

Tinem pasul cu schimbarile din domeniu si ne dezvoltam constant. Abordam fiecare proiect cu entuziasm si dedicare, reusind sa trecem dincolo de granitele profesionale traditionale, devenind un partener de incredere.

Obiectivul nostru este sa cream un sistem sigur, durabil, eficient si, in acelasi timp, în conformitate cu cerințele celorlalți factori implicați în proces.